Wie zijn wij

De Speurzoekers hebben wij, Jasper de Ruiter en Norma de Ruiter in 2014 opgericht.

Wat is ons doel met De Speurzoekers?
De Speurzoekers (kinderen tussen de 4 en 12 jaar) zijn de ontdekkers van de natuur. Om deze avonturiers nog enthousiaster te krijgen, vindt u op deze site leuke, praktische, leerzame en educatieve producten waarmee ze de natuur kunnen ontdekken. Zeg toch zelf, wat is er voor een kind leuker, dan lekker spelen in de natuur?

Speurzoekerspakketten, een uniek concept.
Met de Speurzoekerspakketten kunnen kinderen zonder boswachter, op elke willekeurige locatie, op het moment dat zij zelf willen, zelf de natuur ontdekken. De pakketten zijn zo samengesteld, dat middels de instructies en de producten, elk kind de natuur in kan gaan en zichzelf kan ontwikkelen tot een echte Speurzoeker.

Verjaardagsfeestjes in de natuur
Ook aan speurzoekersfeestjes hebben we gedacht. Gezellig met het kinderfeestje van je zoon of dochter de natuur in met één van onze kant en klare speurzoekersfeestjes. Met leuke en spannende opdrachten wordt het een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Zoekkaarten / Herkenningskaarten
Om het plezier in het ontdekken van de natuur te vergroten, bieden wij een uitgebreid assortiment herkenningskaarten en zoekkaarten aan. Met deze handige kaarten wordt het op naam brengen van een plant of dier nog makkelijker. Enkele populaire uitgaven zijn de Poepkaart, herkenningskaart Tuinvogels, zoekkaart Dagvlinders en de herkenningskaart Paddenstoelen. De kaarten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op school en tijdens een excursie.
Wij wensen jou en je (klein)kinderen heel veel plezier in jullie ontdekkingsreis door de natuur.