Zoek een grote stok of tak en kneed hier deeg omheen. Deeg is snel te maken met broodmix en water. Stook het vuur lekker op en nu … roosteren maar!
Related Posts
Speuren naar pootafdrukken
Pootafdrukken van dieren en vogels heten ‘prenten’. Pootafdrukken vind je op zandpaden, in de modder, op het strand of in de sneeuw. Bij prenten is het altijd belangrijk ze goed […]
Insecten eten
Het klinkt misschien vies, maar insecten zijn heerlijk om te eten. En ook nog eens heel gezond! Larven van kevers en kleine kevers kun je rauw eten. Zelfs veldsprinkhanen (die […]
Berkensap aftappen
Door elke boom stroomt sap, maar alleen het sap van de berk kun je drinken. De beste periode om berkensap te tappen, is maart: dan ‘bloedt’ de boom als je […]
Thee uit de natuur
Van heel wat planten en kruiden is thee te maken. Thee gemaakt van munt is natuurlijk heel bekend, maar thee maak je ook met: > citroenmelisse > lavendel > rozemarijn […]